Info

Lemmikkikeskus Loiskis on iisalmelainen täyden palvelun lemmikkikeskus, joka tarjoaa erilaisia hoitopalveluita, kuntoutusta ja luksushemmottelua koirille ja hihnan toisessakin päässä oleville.

 

Palvelumme

Palveluihimme kuuluvat koirauinti yksilöllisenä palveluna ja ryhmille, koirahoitola, koirahieronta, kahvila asiakkaiden käyttöön, erilaiset koulutukset pennusta alkaen sekä kylpylä- ja koiranhoitotarvikkeiden jälleenmyynti.

 

Olemme avoinna

Joka arkipäivä sopimuksen mukaan

Varaa aikasi puhelimitse p. 044 537 5503

 

Näin saavut meille

Osoite on Teollisuuskuja 4, 74120 Iisalmi. Olemme Iisalmen teollisuuskylässä ompelukonepalvelun ja Carlsonin välissä. Loiskiksen ovi teippauksineen näkyy Teollisuuskadulle. Lemmikkikeskuksen pihalla on hyvin pysäköintitilaa.

Eläinten turvallisuuden takia pidämme ulko-oven lukossa, joten malttia, koputa, soita ovikelloa tai soita p. 044 537 5503.

Kenelle koirauinti sopii?

Koirauinti sopii kaikenlaisille koirille. Uinti on nivelystävällistä, kuntoa kohottavaa liikuntaa. Sitä voi harrastaa kivana yhteisenä touhuna koiran kanssa, osana kuntoutusta tai kunnon ylläpitona tai kohotuksena. Puolen tunnin uinti vastaa rasitukseltaan pitkää, pitkää lenkkiä.

Omistajat eivät itse mene koskaan altaaseen, vaan he voivat leikittää koiraa vedessä altaan reunalta. Ohjaamme uusia asiakkaita koirauinnin pariin, minkä jälkeen omistajat voivat omilla uintivuoroillaan leikittää koiraa itsenäisesti. Uinninohjausta saa myös lisäpalveluna.

Koirauintikerran kokonaiskesto on yksi tunti, josta uinnin osuus on 30 minuuttia. Aikaa varataan mm. uimaliivien pukemiseen ja jälkikuivatteluun.

Yli neljän kuukauden (4 kk) ikäisille pennuille voi varata omia 15 minuutin vuoroja vesileikkejä varten.

Tuothan uimaan vain terveen, rokotetun koiran.

Allas koirauintiin

Lemmikkikeskus Loiskiksen uima-altaan koko on 8 x 4,7 metriä ja syvyys on 120-130 senttimetriä. Lämpötila on 22-24 Celsius-astetta, mikä on hyvä koirien uittamiseen.

Altaan yläpuolella on led-valot, joita käytetään iltaisin hohtouinneilla tunnelmavalaistuksena. Koira pääsee altaaseen loivaa, liukumatonta ramppia pitkin.

 

Ohjeet koirakylpylään

Tuo uimaan vain terve ja rokotettu koira. Älä tuo narttua, jolla on juoksuaika.

Karvanlähtöaikaan koira harjataan ennen uintia, niin vältetään hiekan ja lian kulkeutumista altaaseen.

Huolehdi koiran ulkoilutuksesta ennen kylpyläkäyntiä, sillä uinti kiihdyttää aineenvaihduntaa! Edellisestä ruokinnasta kannattaa olla 8-10 tuntia.

Kakkasakko: Perimme kakkasakkoa 200 euroa, jos joudumme tyhjentämään altaan koirasi pökäleen takia! Lemmikkikeskuksen muihin sisätiloihin koiran ulostaessa veloitamme 10 euroa siivouskuluja.

Lemmikkikeskuksessa on aina henkilökunta paikalla ja uudet kävijät opastetaan koirakylpylän käyttöön. Omistajat eivät koskaan itse mene altaaseen, vaan koiria leikitetään altaan reunalta. Uintiohjaajan voi varata lisäpalveluna kaikkiin koirauinteihin. Käytössä on erilaisia kivoja vesileluja. Koirille on erikokoisia pelastusliivejä, joita käytetään uidessa.

Ota mukaan koirallesi pyyhe ja itsellesi sadehousut, sisätossut ja vaihtovaatteet. Sisätossuja on käytettävä ja niitä on saatavilla lemmikkikeskuksessa, koot 37-40. Käytössä on pukuhuone.

Koirauintipalvelu sisältää shampoon ja föönin käytön.

Lemmikkikeskuksen pyyhevuokra on 2 euroa. Koiralle voi hankkia myös lemmikkikeskuksen oman, kätevän kylpyviitan.

Talviaikaan koiralle voi ottaa mukaan manttelin tai takin, ettei uinnin jälkeen palella.

Pesut

Voit tuoda meille myös koiran pestäväksi vaikka siksi aikaa, kun käyt kaupoilla tai käydä pesemässä ja kuivaamassa koirasi itse.

 

Ajanvaraus

Kaikki palvelut varataan puhelimitse, numero 044 537 5503.

Varmista kylpylästä etukäteen, miten monta koiraa voit tuoda kerralla uimaan. Altaaseen mahtuu kerralla vaikka chihuahua-armeija, mutta suurikokoisia koiria pääsee uimaan yhtä aikaa rajoitetummin.

 

Peruutukset koirahoitola-aikoihin on tehtävä sesonkiaikoina  7 vuorokautta ennen hoitoajan alkamista (loma-ajat, pyhäpäivät) tai veloitamme 50 % varatun palvelun hinnasta. Sesongin ulkopuolella olevan hoitolavarauksen voi perua 2 vuorokautta ennen hoitoajan alkamista. Ilmoitathan aina hyvissä ajoin, jos muutoksia tulee, sillä joku toinen koira pääsee sitten hoitolaan!

Herkkuja ja hellivän hyvää ravintoa

Koirakahvila palvelee asiakkaita uintivuorojen aikaan, saatavilla mm. herkulliset paninit ja koirille omia herkkuja.

Jälleenmyymme mm. Hurja-raakaruokia ja vitamiineja.

 

Lemmikkikeskus Loiskis

Lemmikkikeskus Loiskis on perustettu 2019 tammikuussa. Tavoitteemme on tarjota kattavat palvelut koirien hyvinvointiin.

Loiskiksen yrittäjänä toimii iisalmelainen Sanna Tikkanen, jolla on pitkä kokemus eläintenhoidosta. Sanna vastaa mm. koirakylpylästä, koirahieronnoista ja koirahoitolasta. Yhteistyökumppaneinamme on mm. kouluttajia ja trimmaajia.

Sanna ja Lemmikkikeskus Loiskis rakentamisvaiheessa 2019.

”Minua kiinnostaa eläinten kokonaisvaltainen hyvinvointi. Olen toiminut eläinalan yrittäjänä kymmenen vuotta. Kävin eläinhierontakoulutuksen Oulussa vuonna 2016.

Minulla on mäyräkoira Urho ja sekarotuinen Hessu-koira. Rakastan eläimiä!

Minuun voit olla yhteydessä kaikissa lemmikkikeskuksen asioissa! Kysy lisää koirauinneista, hieronnoista, koirahoitolapalveluista, pesupalveluista ja jälleenmyynnistä. Olen lemmikkisi hyvinvointia varten, ollaan yhteydessä!”

Sanna, p. 044 537 5503