Info

Lemmikkikeskus Loiskis on iisalmelainen täyden palvelun lemmikkikeskus, joka tarjoaa erilaisia hoitopalveluita, kuntoutusta ja luksushemmottelua koirille, kissoille ja hihnan toisessakin päässä oleville.

Palvelumme

Palveluihimme kuuluvat koirauinti yksilöllisenä palveluna ja ryhmille, suolahuone koirille ja koiranomistajille, koirien fysioterapia, kissahoitola, koirahoitola, ravitsemusneuvonta, trimmauspalvelut, koirahieronta, kahvila asiakkaiden käyttöön, erilaiset koulutukset sekä ruokien ja kylpylä- ja koiranhoitotarvikkeiden jälleenmyynti.

Olemme avoinna

KYLPYLÄ AVOINNA talvikaudella 1.9.2019-30.4.2020

Maanantaisin suljettu (trimmiaikoja ma-iltaisin sopimuksen mukaan)

Tiiistai, keskiviikko klo 11-19.30 tai sop. mukaan

Torstaisin suljettu

Perjantaisin klo 13-19.30 tai sop. mukaan

Lauantaisin klo 12-18 tai sop.

Joka toinen sunnuntai 8.9.2019 alkaen klo 12-15

 

Heidin trimmaukset maanantai-iltaisin sekä koulutukset tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin.

Kissahoitola avoinna sopimuksen mukaan!

 

Näin saavut meille

Osoite on Teollisuuskuja 4, 74120 Iisalmi. Olemme Iisalmen teollisuuskylässä ompelukonepalvelun ja Carlsonin välissä. Loiskiksen ovi teippauksineen näkyy Teollisuuskadulle. Lemmikkikeskuksen pihalla on hyvin pysäköintitilaa.

Eläinten turvallisuuden takia pidämme ulko-oven lukossa, joten malttia, koputa, soita ovikelloa tai soita p. 044 537 5503.

Kenelle koirauinti sopii?

Koirauinti sopii kaikenlaisille koirille. Uinti on nivelystävällistä, kuntoa kohottavaa liikuntaa. Sitä voi harrastaa kivana yhteisenä touhuna koiran kanssa, osana kuntoutusta tai kunnon ylläpitona tai kohotuksena. Puolen tunnin uinti vastaa rasitukseltaan pitkää, pitkää lenkkiä.

Omistajat eivät itse mene koskaan altaaseen, vaan voivat leikittää koiraa vedessä altaan reunalta. Ohjaamme uusia asiakkaita koirauinnin pariin, minkä jälkeen omistajat voivat omilla uintivuoroillaan leikittää koiraa itsenäisesti. Uinninohjausta saa myös lisäpalveluna.

Koirauintikerran kokonaiskesto on yksi tunti, josta uinnin osuus on 30 minuuttia. Aikaa varataan mm. uimaliivien pukemiseen ja jälkikuivatteluun.

Yli neljän kuukauden (4 kk) ikäisille pennuille voi varata omia 15 minuutin vuoroja vesileikkejä varten.

Tuothan uimaan vain terveen, rokotetun koiran.

Allas koirauintiin

Lemmikkikeskus Loiskiksen uima-altaan koko on 8 x 4,7 metriä ja syvyys on 120-130 senttimetriä. Lämpötila on 22-24 Celsius-astetta, mikä on hyvä koirien uittamiseen.

Altaan yläpuolella on led-valot, joita käytetään iltaisin hohtouinneilla tunnelmavalaistuksena. Koira pääsee altaaseen loivaa, liukumatonta ramppia pitkin.

 

Ohjeet koirakylpylään

Tuo uimaan vain terve ja rokotettu koira. Älä tuo narttua, jolla on juoksuaika.

Huolehdi koiran ulkoilutuksesta ennen kylpyläkäyntiä, sillä uinti kiihdyttää aineenvaihduntaa! Edellisestä ruokinnasta kannattaa olla 8-10 tuntia.

Perimme kakkasakkoa 200 euroa, jos joudumme tyhjentämään altaan!

Lemmikkikeskuksessa on aina henkilökunta paikalla ja uudet kävijät opastetaan koirakylpylän käyttöön. Omistajat eivät koskaan itse mene altaaseen, vaan voivat leikittää koiria altaan reunalta. Uintiohjaajan voi varata lisäpalveluna kaikkiin koirauinteihin. Käytössä on erilaisia kivoja vesileluja. Koirille on erikokoisia pelastusliivejä, joita käytetään uidessa.

Varaudu koirauintiin ottamalla mukaan koiralle pyyhe ja itsellesi sadehousut, sisätossut ja vaihtovaatteet. Sisätossuja on käytettävä ja niitä on saatavilla lemmikkikeskuksessa, koot 37-40. Käytössä on pukuhuone.

Koirauintipalvelu sisältää shampoon ja föönin käytön.

Lemmikkikeskuksen pyyhevuokra on 2 euroa. Koiralle voi hankkia myös lemmikkikeskuksen oman, kätevän kylpyviitan.

Talviaikaan koiralle voi ottaa mukaan manttelin tai takin, ettei uinnin jälkeen palella.

Karvanlähtöaikaan koira harjataan ennen uintia, niin vältetään hiekan ja lian kulkeutumista altaaseen.

 

Varaa koirauintiaikasi tästä.

 

Suolahuone koirille ja ihmisille

Loiskiksen suolahuone rauhoittaa, rentouttaa ja lievittää iho- ja hengitystieoireita. Suolahuoneessa voivat käydä omistajat koiransa kanssa. Suolahuoneessa voi rentoutua myös ilman lemmikkiä.

Valitettavasti palvelumme ei sovellu koira-allergisille.

Suolahuone soveltuu mm. pitkäaikaisen yskän, ihottumien, vuodenaikaan liittyvien allergioiden ja kurkku-, keuhkoputken- ja poskiontelotulehdusten oireiden lievittämiseen. Koirilla suolahuone sopii hyvin esimerkiksi ihovaivojen hoitoon.

Suolahuoneita on rakennettu 1800-luvulta asti, kun havaittiin että suolakaivoksissa työskentelevillä ei esiintynyt lainkaan hengitystiesairauksia.

Varaa suolahuoneaikasi tästä.

 

Trimmaus ja pesut

Kokenut trimmaajamme Heidi Mikkonen pitää trimmauspäiviä yleensä maanantaisin. Trimmauksen yhteydessä koiran voi myös pestä ja leikata kynnet. Trimmausajat varataan Heidiltä suoraan, p. 044 261 6539.

Trimmauksia voi kysyä Heidiltä myös viikonloppuajoiksi ja kotikäynneille.

Voit tuoda meille myös koiran pestäväksi vaikka siksi aikaa, kun käyt kaupoilla tai käydä pesemässä ja kuivaamassa koirasi itse.

Varaa koiranpesupalvelu Loiskikseen tästä.

 

Fysioterapia

Lemmikkikeskus Loiskiksella on eläinfysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti.

Fysioterapiaan hakeutumisen syitä voivat olla esim. erilaiset liikkumisen epäpuhtaudet, suorituskyvyn lasku, tuki- ja liikuntaelinvaurioista johtuvat kiputilat sekä operaatioiden jälkeinen kuntoutus.

Myös harrastuskoiran fyysisen kunnon tukeminen ja vammojen ennaltaehkäisy ovat hyviä syitä käydä fysioterapeutilla. Jos harrastatte esimerkiksi tokoa, agilitya tai metsästystä, auttaa fysioterapia pitämään koirasi kunnossa.

Fysioterapiaan voi tulla sekä eläinlääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä.

Fysioterapiaan voi yhdistää ravitsemusneuvonnan, koirahieronnan ja koirauinnit fysioterapeutin laatiman ohjelman mukaisesti.

 

Ajanvaraus

Valitse ensin palvelu. Valitse sitten vapaa aika. Täytä yhteystiedot. Kerro lisätiedoissa koirastasi (nimi, rotu, koko), niin voimme palvella sinua paremmin ja varata esimerkiksi sopivankokoiset pelastusliivit valmiiksi.

Näkövammaisia pyydämme varaamaan ajan puhelimitse tai viestillä, numero 044 537 5503.

Varaa aika koirauinteihin tästä linkistä.

Varmista kylpylästä etukäteen, miten monta koiraa voit tuoda kerralla uimaan. Altaaseen mahtuu kerralla vaikka chihuahua-armeija, mutta suurikokoisia koiria pääsee uimaan yhtä aikaa rajoitetummin.

 

Ajanvaraus eläinfysioterapiaan, kissahoitolaan, koirahoitolaan, ravitsemusneuvontaan, trimmaukseen ja koulutuksiin

Ajat varataan suoraan puhelimitse palveluntoteuttajilta.

Fysioterapian ajat Minna Harmoinen, p. 045 8441280.

Ravitsemusneuvonnan, kissahoitolan ja koirahoitolan palvelut varataan puhelimitse Loiskiksesta, p. 044 537 5503.

Trimmauksen ja koulutusten varaukset Heidi Mikkonen, p. 044 261 6539

Peruutukset muihin palveluihin kuin koirahoitolaan on tehtävä 24 h ennen varausta tai veloitamme 50 % varatun palvelun hinnasta.

Peruutukset koirahoitola-aikoihin on tehtävä sesonkiaikoina  7 vuorokautta ennen hoitoajan alkamista (loma-ajat, pyhäpäivät) tai veloitamme 50 % varatun palvelun hinnasta. Sesongin ulkopuolella olevan hoitolavarauksen voi perua 2 vuorokautta ennen hoitoajan alkamista. Ilmoitathan aina hyvissä ajoin, jos muutoksia tulee, sillä joku toinen koira pääsee sitten hoitolaan!

Herkkuja ja hellivän hyvää ravintoa

Koirakahvila palvelee asiakkaita uintivuorojen aikaan, saatavilla mm. herkulliset paninit ja koirille omia herkkuja.

Jälleenmyymme mm. Hurja-raakaruokia ja vitamiineja.

 

Lemmikkikeskus Loiskis

Lemmikkikeskus Loiskiksen yrittäjänä toimii iisalmelainen Sanna Tikkanen, jolla on pitkä kokemus eläintenhoidosta. Sanna vastaa mm. koirakylpylän ja suolahuoneen toiminnasta, koirahieronnoista sekä kissa- ja koirahoitolasta.

Heidi Mikkonen tarjoaa trimmaus- ja koulutuspalveluita.

Kati Faari tarjoaa ravitsemusneuvontaa.

Olemme lemmikkisi hyvinvointia varten! Tervetuloa! Tutustu tästä lisää Loiskis-tiimiin.