Loiskis-tiimi

SANNA TIKKANEN, YRITTÄJÄ

Sanna ja Lemmikkikeskus Loiskis rakentamisvaiheessa.

Minua kiinnostaa eläinten kokonaisvaltainen hyvinvointi ja tahdon tuoda Iisalmen seudulle uusia palveluita. Olen toiminut eläinalan yrittäjänä kymmenen vuotta. Kävin eläinhierontakoulutuksen Oulussa vuonna 2016. Pidän Lemmikkikeskus Loiskiksen lisäksi pientä koirahoitolaa kotonani Iisalmessa kauniilla maaseudulla, missä hoidokit voivat omistajan niin halutessa asua kotonamme perheen parissa.

Minulla on mäyräkoira Urho ja sekarotuinen Hessu-koira. Rakastan eläimiä!

Minuun voit olla yhteydessä kaikissa lemmikkikeskuksen asioissa! Kysy lisää koirauinneista, suolahuoneesta, hieronnoista, kissa- ja koirahoitolapalveluista, pesupalveluista ja jälleenmyynnistä. Ollaan yhteydessä!

Sanna, p. 044 537 5503

 

HEIDI MIKKONEN, KOULUTTAJA JA TRIMMAAJA

Olen Sonkajärvellä asuva, alkujaan kajaanilainen koira-alan yrittäjä ja eläintenhoitaja. Koirataustaa minulla on kymmenen vuoden ajalta ja nyt toteutankin omaa unelmaani koirien kouluttajana ja trimmaajana.

Harrastan tällä hetkellä oman englanninspringerspanielin kanssa näyttelyitä, metsästystä sekä tokoa. Kaikkien spanielien näyttelytrimmaus onnistuu, kysy lisää oman koirasi näyttelyrimmauksesta. Kotitrimmaus onnistuu kaikille roduille.

Olen kilpaillut Junior Handlerina usean vuoden ajan.

Suosin työssäni positiivista tunnelmaa. Trimmauksesta haluan tehdä koiralle mukavan ja kivan tapahtuman. Asiakas saa jäädä juttelemaan kaveriksi tai odottamaan Loiskiksen kahvilaan. Nyppiminen onnistuu samaan hintaan.

Ota minuun rohkeasti yhteyttä trimmauksesta tai koulutuksista!

Heidi, p. 044 261 6539

 

KATI FAARI, RAVITSEMUSNEUVOJA

Hei! Olen 33-vuotias ja henkeen ja vereen lemmikki-ihminen. Olen työskennellyt eläinten parissa vuosia, hevospuolella yrittäjänä ja lemmikkipuolella monipuolisesti eri yrityksissä. Tällä hetkellä työskentelen yhdessä Suomen suurimmista lemmikkialan yrityksistä.

Erityisosaamistani on raakaruokinta, josta minulla on työkokemusta parin vuoden ajalta alan myymälässä sekä tehtaassa. Tunnen todella kattavasti myös kuivaruokapuolen ja etsin varmasti oikeat ratkaisut jokaiselle. Työskentelen Loiskikseen etänä Pirkanmaalta käsin. Arkeani ilahduttavat koiraseniorit, 14-vuotias Unto ja 11-vuotias Pulmu.

Varaukset Loiskis, p. 044 537 5503

 

MINNA HARMOINEN, KOIRAFYSIOTERAPIA

Pitkän kokemuksen eläinfysioterapiasta omaava Minna Harmoinen auttaa erilaisissa lihaksiin ja liikeratoihin liittyvissä vaivoissa. Fysioterapiaan voi tulla myös ilman eläinlääkärin lähetettä. Se on hyvä myös vammojen ennaltaehkäisyssä.

Varaukset ja tiedustelut Minna Harmoinen, p. 045 8441280